Új csapattagunk, a helyi turizmus segítője: Pedro!

Üdvözlet minden olvasónknak! A nevem Pedro és 27 éves vagyok. Alicante-ból származom, a Földközi-tenger partján fekvő városból, Spanyolországból.

125374152_276548963796026_4126346858952820100_n

Egy évvel ezelőtt fejeztem be épületgépészeti tanulmányaimat, és örülök, hogy megérkeztem Hargita megyébe. Az egyik kedvenc hobbim a túrázás és hegymászás, ez számomra orvosság.

Nagyon érdekel a vidéki élet, mivel ezáltal rájöhetünk, hogyan is veszítettük el a nagyvárosi élet forgatagában a fenntartható életvitelt. Szeretek főzni és másokkal megosztani a gasztronómiai kultúrát is.

Azért választottam ezt a helyet, mert hegyek, erdők és folyók veszik körül. Azok az ételek, amelyeket eddig kipróbálhattam, nagyon finomak.

Székelykeresztúron  a turizmus népszerűsítésére szolgáló helyek felkutatásában segítek, új útvonalakat keresek, hogy eljussak a környék legemblematikusabb helyeire, élvezve a természetet, új területeket felfedezve, amiről néha úgy gondoljuk, hogyha ez nincs benne az útmutatókban, akkor nem is érdekes, pedig gyakran az ellenkezője történik!

Remélem, hogy az itt végzett munkám segítséget nyújt majd másoknak.