Ismerd meg legújabb bátor önkéntesünket, Nezát!

Živjo! A nevem Neža és egy 24 éves diáklány vagyok Ljubljanából, Szlovéniából. Földrajzot illetve spanyol nyelvet és irodalmat tanulok.

125158604_489298025320289_8452466567365894417_n

Szabadidőmet legszívesebben a természetben töltöm, nagyon élvezem a sétákat és túrákat, szeretek biciklizni és görkorizni. Szeretek kertészkedni, mivel nagy élvezettel tölt el, hogy saját zöldségeimet és gyógynövényeimet termeszthetem. Nagyon érdekel a fenntartható életvitel gyakorlatának elsajátítása, biciklizek és gyalog járok, ahelyett hogy autóval közlekednék, ezáltal próbálom csökkenteni a környezetemben az ökológiai lábnyomomat. Próbálok minél közelebb kerülni a zéró fogyasztás koncepciójához azáltal, hogy újrahasznosítok olyan dolgokat is, amelyeket mások szemétnek gondolnak. Nagyon szeretek utazni és első kézből megismerni új helyeket, próbálok olyan utakat felfedezni, melyek kevésbé ismertek, és megismerni a helyi lakosokat nem csak a többi utazót a legnépszerűbb helyeken. Szeretek rajzolni is és a grafika-dizájnon alapuló fotózást is.

Itt Székelykeresztúron az óvodában fogok segíteni, és angolul tanítani a gyerekeket nagyon élvezetes játékokon, dalokon és foglalkozásokon keresztül.