Gyere és agyagozz velünk!

Őriznéd a hagyományaidat? Ápolnád örökségedet? Gyere és agyagozz velünk!

A Keresztúr Térségi Mezőgazdászok Egyesülete szeretettel meghív bennetek a július első keddjén induló korongozó kurzusára! A programot, melynek célja a hagyományos mesterségeink megőrzése, művelésüknek ápolása, a Bethlen Alap támogatásával tudtuk megvalósítani, akiknek ezúton is hálásan köszönjük. Áldozatos munkájuk és segítségnyújtásuk révén térségünkben fennmaradhatnak örökségünk puzzle darabkái, melyeket összerakva megérthetjük azt a színes világot melyben dédszüleink, s az ők szüleik is éltek.

 

Amennyiben még nem volt alkalmad kipróbálni magad, nincs miért aggódnod! A foglalkozást pont olyan céllal alapítottuk meg, hogy elérhetőbbé tegyük ennek a hagyományos mesterségnek művelését, s így kicsiket-nagyokat, tapasztaltakat és kezdőket egyaránt szívesen várunk. Orbán Lívia szívesen bevezet mindenkit a művészet rejtelmeibe, s a termékeket, melyeket készítetek haza is vihetitek magatokkal, vagy akár kis ajándékcsomagba is tehetitek, hiszen igazán személyes és szívhez szóló kis meglepetéseket alkotnak.

A kurzus hetenként kétszer, kedden és csütörtökön kerül majd megrendezésre, délután 17:00 órától, a Kríza János utca 11 szám alatt található székhelyünkön. Várunk mindenkit szeretettel!