Vállalkozz vidéken! – Jelentkezőket várunk!


A Székelykeresztúri Mezőgazdászok Egyesülete ifjúságicserét szervez Rugonfalván, ahová 6 résztvevőt várunk Erdélyből! A programot az Európai Unió Erasmus+ programja támogatja, ezáltal az utazás és az étkezés teljesen ingyenes! Várjuk jelentkezéseiteket!

Vállalkozz vidéken!
„Vállalkozz vidéken!” ifjúsági cserét egyesületünk 2018. június 5 és 11. között szervezi a Székelykeresztúr melletti kis faluban, Rugonfalván 36 fiatallal, akik Erdélyből, Magyarországból, Spanyolországból, Litvániából és Görögországból érkeznek.
A projekt elsősorban a vidéki vállalkozás témájában fog dolgozni a résztvevő fiatalokkal, hogy ismereteket, készségeket és tudást szerezzenek a témában, ugyanakkor Start Up, azaz kezdő vállalkozó ötletekre is buzdítjuk a fiatalokat.
A program alatt a résztvevőknek lehetőségük lesz kipróbálni néhány hagyományos és ősi munkálatot, a megszervezett tevékenységek nem formális oktatás által jutnak majd el az érdeklődő és motivált fiatalokhoz.

Arra buzdítunk benneteket, hogy jelentkezzetek bátran! Ismerkedjetek más emberekkel, kultúrákkal, hagyományokkal és természetesen helyi szépségekkel.
Ha jelentkezni szeretnél, ennek a pár feltételnek kell csupán megfelelned:
– 20 -30 közötti életkor, amennyiben csoportvezetőnek jelentkezel, nincs korhatár
– Érdekelt vagy a témában
– Van vidéki vállalkozás ötleted (nem elvárás)
– Motivált vagy
– Alap szinten beszélsz angolul

Ha érdekel az ifjúsági csere, kérünk olvasd el az alábbi angol nyelvű információs csomagot, ami részletesen leírja a projekt céljait, felépítését. 

INFO-PACK-entrepreneurshipgr

Mindent megtalálsz benne, amit tudni szeretnél, amennyiben van még kérdésed bátran írj nekünk az office.aacs@gmail.com e-mail címre.
A jelentkezéshez egy magyar vagy angol nyelvű motivációs levélre és CV-re van szükség, küld el a kért dokumentumokat a office.aacs@gmail.com e-mail címre 2018 május 20-ig.