Légy önkéntes Nyíregyházán!

10945028_1402823620017380_7445545465615643261_n
Ha 18 és 30 év közötti fiatal vagy és szívesen bekapcsolódnál egy alapítvány mindennapi illetve nem mindennapi tevékenységébe, jelentkezz önkéntesnek egy 8 hónapig tartó EVS programra Nyíregyházára. A projekt márciusban kezdődik.
Ha szeretnéd felfedezni hogyan működik egy alapítvány, megismerni a projektírás fortélyait illetve a program- és projektszervezéssel kapcsolatos kreatív munka folyamatait, ez egy kitűnő lehetőség számodra! Mindemellett lehetőséged nyílik ifjúsági klubok és angol nyelvleckék szervezésére a helyi gyerekeknek, fiataloknak.
Tehát mi lenne a feladatod?
– Nemzetközi projektek tervezése, írása, lebonyolítása
– Projektekkel és programokkal kapcsolatos kreatív munka
– Ifjúsági klubok szervezése
– Angol nyelv tanulása helyi gyerekekkel és tanulókkalA http://humannetcommunitybuilding.blogspot.hu/ blogon betekintést nyerhetsz a HUMANNET EVS önkénteseinek tevékenységébe.Az önkéntesek szállását az alapítvány biztosítja egy három szobás bérelt lakásban, ugyanakkor havi 120 euró étkezési támogatásban, illetve 95 euró zsebpénzben részesülnek. Az oda- és visszaút költségeit az alapítvány fedezi. A helyi közlekedés biciklivel illetve havi autóbusz bérlettel lesz megkönnyítve az önkéntesek számára.Röviden a HUMANNETről:

Egy nagy közösségi házzal és egy irodával rendelkezik. Az irodában pályázatírók, családi gondozók és egyéb feladatokat betöltő személyek csapata végzi tevékenységét. Aktív kapcsolatot tartanak fenn a roma közösséggel, akik csodálatos tánccsoporttal és művészeti társasággal rendelkeznek. Szeretnék megmutatni az önkénteseknek, hogyan működik az alapítványuk és ösztönözni őket, hogy kreatív munkát végezzenek és megtalálják azokat a feladatokat, amelyek kényelmesek, inspirálóak számukra és amelyek által fejlődhetnek. Az alapítvány szoros együttműködésben áll a Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karával is.
Amennyiben a felhívás felkeltette érdeklődésed, jelentkezz! Küldd el ÖNÉLETRAJZOD ÉS MOTIVÁCIÓS LEVELED az office.aacs@gmail.com email címre.